O nama

Čime se bavimo?

Mazalić Co. kompanija se bavi gletovanjem, premazivanjem, krečenjem i uređivanjem stilski i savremeno više od 20 godina. Mi možemo i izmamićemo Vam osmeh na licu. Bićete zadovoljni, opušteni i srećni zbog pravovremeno i odlično urađenih molerskih i fasaderskih radova. Zašto smo tako sigurni? Zato što imamo znanje, obučene radnike, svu potrebnu opremu, volju i želju za rad.

Naša priča

Sto, četiri stolice, na čačkalici čajna, u ustima gutljaj vina i dogovor...

Seli smo svi zajedno ćutke, a u mislima samo jedno: Mora se nešto raditi. Kako smo već imali iskustva u molerskim i fasaderskim radovima, pala je odluka na sto, zatresla mrvice hleba, a onda i čitav naš svet.

Osnovali smo kompaniju i šta sad? Nakon što smo se polako probili na tržište radeći za razne firme i učeći od najboljih, a upornim radom, edukacijom i najvećom voljom uspeli da savladamo sve tehnike, ostvarili smo uspeh kakav smo oduvek i zamišljali.

Možemo se pohvaliti lepim referencama, odličnom saradnjom sa našim partnerima i klijentima i ekipom koja broji više od 60 članova. Obezbedili smo i vozila kako bismo lakše i brže došli do gradilišta, svu sigurnosnu opremu, kao i kvalitetne materijale i sredstva za rad.

Još uvek se usavršavamo, pratimo trendove i modu, razne zanimljive tehnike izrade, još uvek radimo punom parom i ne razmišljamo da stanemo...

Partneri

Reference